نونهالان

رده سنی: 2 تا 7 سال

آموزش در این گروه به صورت غیرمستقیم و به شیوه مونته‌سوری (Montessori) می‌باشد. در این روش مدرن، کودکان از طریق بازی، فیلم، کاردستی و سایر فعالیت‌های شاد کودکانه به صورت غیرمستقیم و طبیعی در معرض زبان دوم قرار گرفته و آن را به شيوه‌ی زبان مادری خود می‌آموزند. لازم به ذکر است که این دوره‌ها بدون آموزش نوشتار بوده و کودکان صرفا در معرض فعالیت‌های شنیداری و گفتاری می‌باشند. این کلاس‌ها در فضایی شاد و سراسر نشاط و با “حضور دو معلم هم‌زمان” تشکیل گردیده و کودکان حس متفاوتی ناشی از آموزش توام با لذت را در آن تجربه می‌کنند.
هنوز عده‌ای در جامعه‌ی ما تصور می‌کنند زبان‌آموزی خردسالان باید تا سال اول ابتدایی به ‌تعویق افتد چون کودک تا قبل از آن آمادگی یادگیری الفبا و خواندن را ندارد. اما زبان‌شناسان سن مناسب برای آموزش به کودکان را بین ۲ تا ۶ سال برآورد کرده‌اند و آن را «دوران طلایی آمادگی» خواندن نامیده‌اند. در حالی ‌که ذهن کودک از ۴ سالگی آماده‌ی خواندن می‌شود. (در واقع کودک ممکن است در هر سنی بین ۴ الی ۸ سال برای خواندن آماده باشد). ما این امر را تا ۷ سالگی به‌ تأخیر می‌اندازیم و توجیه کافی برای آن نداریم.
دیدگاه دکتر ماریا مونته‌سوری درباره آموزش زبان چنین است: دوره‌ی حساس رشد برای یادگیری زبان در کودک از زایش آغاز و به‌ویژه از شش ماهگی تا شش سالگی به ‌درازا می‌کشد. در این دوره کودک زبان مادری‌اش یا زبان سخن را در خانه می‌آموزد. در این دوره او همچنان توانایی یادگیری سخن گفتن به زبان‌های دیگر را دارد. در این زمان کودکان شیفته‌ی آواهایی هستند که در پیرامونشان می‌شنوند و به چهره و دهان بزرگسالان هنگام سخن گفتن چشم می‌دوزند. در این دوره کودک باید همواره نزدیک بزرگسالان باشد تا از میان گفتگوها بشوند و بیاموزد در غیر این صورت رشد زبانی او آسیب می‌بیند. زیرا ذهن او مانند اسفنج می‌تواند همه چیز را به‌خود جذب کند.
اين كلاس‌ها در فضاهای شاد و سراسر پرنشاط و با حضور دو معلم همزمان تشكيل گرديده و كودكان حس متفاوتی از آموزش توام با لذت را در آن تجربه می‌کنند.